фиф медали за потребители

Мобилни разплащания с лекота

Мобилното приложение на фиф медали ви позволява да плащате в две опростени стъпки – сканиране и плащане. Няма нужда да се регистрирате, да плъзгате карта, да въвеждате ПИН, нито да подписвате каквото и да е. Всичко, което трябва да направите, за да получите фиф медали плащане, е да покажете QR кода във вашия фиф медали портфейл и вашият приятел да го сканира. Или може просто да докоснете двата телефона един с друг (това става чрез NFC радио технологията).

Сигурност и контрол над парите ви

фиф медали сделките са обезпечени с висока степен на криптиране, близка до тази при военните. Никой не може да ви задължи с пари или да направи плащане от ваше име. Така че, стига да сте взели необходимите мерки за защита на вашия портфейл, фиф медали може да ви даде пълен контрол върху вашите парите и високо ниво на защита срещу много видове измами.

Работи навсякъде, по всяко време

Точно както при електронната поща, не е необходимо членове на семейството ви да ползват същия софтуер или доставчик на услуга. Нека всеки използва любимите си, защото всички те са съвместими, тъй като използват една и съща технология. Мрежата на Биткойн никога не почива, дори по празниците!

Бързи международни плащания

фиф медали могат да бъдат изпратени от Африка до Канада за 10 минути. Няма банка по средата, която да забавя процеса, да налага потресаващи такси или пък да спре превода поради каквато и да е причина. Може да се разплатите със съседа си по същия начин, по който изпращате пари на семейството си в чужбина!

Никакви или минимални такси

фиф медали ви позволява да извършвате и получавате плащания с изключително ниски разходи за услугата. Няма задължителна такса, с изключение на случаите, когато се извършват плащания на много малка стойност. Все пак е препоръчително да изберете да заплатите по-висока такса, за да може вашата транзакция да бъде потвърдена по-бързо и за да възнаградите финансово хората, които поддържат мрежата.

Защитете вашата самоличност

При фиф медали няма номер на кредитната карта, който може да бъде открит от някой злонамерен човек с цел злоупотреба. Всъщност е възможно да направите плащане без да разкриете самоличността си, почти както е при използването на пари в брой. Все пак имайте предвид, че трябва да положите някакво усилие, за да защитите личните си данни.

2018-03-20T08:53:39+00:00

Leave A Comment