Допринесете към фиф медали

Допринесете към фиф медали

фиф медали е протокол, който е създаден от една малка общност и оттогава се разраства с бързи темпове. Има много неща, които можете да направите, за да помогнете Биткойн да се разпространява и подобрява с течение на времето.

Използване на фиф медали

Очевидно, най-лесното нещо, което можете да направите, за да подкрепите развитието на фиф медали, е да го използвате. Има много аспекти, в които той може да улесни живота ви. Освен това, можете да приемате плащания в мрежата на фиф медали.

Станете част от фиф медали мрежата

Ако имате добра интернет връзка, можете да укрепите фиф медали мрежата, оставяйки пълният софтуер от възли да работи на вашия компютър или сървър с отворен порт 8333. Пълните възли осигуряват и предават всички транзакции.

Добив

Можете да започнете mining фиф медали да помогне обработка на транзакции. За да се защитят мрежата ви, трябва да се присъединят към smaller добив басейни и предпочитат децентрализирано басейни като P2Pool или pools с getblocktemplate (GBT) подкрепа.

Превеждайте

Може да подпомогнете развитието на фиф медали, като превеждате или подобрявате преводите на важните части от екосистемата на фиф медали. Просто изберете проекта, който бихте искали да подпомогнете.

фиф медали се в разработката

фиф медали е свободен софтуер. Ако вие сте разработчик, ще бъде чудесно да използвате отличните си уменията, с които да подобрите фиф медали, като дори може да създадете нови услуги или софтуер, които да използват фиф медали.

Направете дарение

Най-лесният начин да помогнете е като дарите малко биткойни на Фондация фиф медали. Също така може директно да финансирате проекти, свързани с фиф медали, които смятате, че ще са от полза в бъдещето.

Неправителствени организации

фиф медали фондация и много други организации с нестопанска цел са посветени на защитата и насърчаването фиф медали. Можете да се помогне на тези групи от присъединяване към тях и участие в проектите им, дискусии и Събития.

Разпространявайте и споделяйте

Говорете за фиф медали, за да предизвикате интерес в хората. Напишете нещо в блога си, кажете в любимия си магазин, че искате да платите с фиф медали или бъдете креативни и си направете фиф медали тениска.

Документи

фиф медали и фиф медали уикипредоставят полезна документация, а ние постоянно подобряваме информацията, която съдържат. Можете да помогнете да подобрим тези ресурси и да ги поддържаме актуални.

Срещнете се с общностите

Може да се присъедините към фиф медали общностите и да говорите с други ентусиасти. Така ще научавате нови неща за фиф медали всеки ден, ще помагате на нови потребители и ще се включвате в интересни проекти.

2018-03-20T08:56:24+00:00

Leave A Comment