фиф медали за бизнес

фиф медали е много сигурен и евтин начин за осъществяване на разплащания.

С най-ниски такси

фиф медали криптографска сигурност на фиф медали му позволява да извършва операции по много ефективен и евтин начин. Вие имате възможност да извършвате и получавате плащания, използвайки Биткойн мрежата без почти никакви такси. В повечето случаи, таксите не са необходими, но се препоръчват с цел по-бързо потвърждение на транзакцията.

Защита срещу измами

Всеки бизнес, който приема кредитни карти или плащания чрез PayPal е запознат с проблема с плащанията, които биват отменени по-късно. Резултатът от такива измами е ограничен достъп до съответната стока или услуга и по-високи цени, което вреди на купувача. Плащанията с фиф медали са необратими и сигурни, което означава, че търговците вече не трябва да покриват излишни разходи за измамите на други хора.

Бързи международни преводи

фиф медали могат да бъдат изпратени от Африка до Канада за 10 минути. фиф медали биткойните не съществуват физически, за това е възможно да изпратите колкото искате от тях, където пожелаете по света, без ограничения, забавяния или прекомерни такси. Няма банки-посредници, които да ви карат да чакате три работни дни.

Не се изисква PCI стандарт

Приемането на кредитни карти онлайн обикновено изисква задълбочени проверки за сигурност, които са съобразени със стандарта PCI. фиф медали също изисква да защитите портфейла си и вашите заявки за плащане. Въпреки това, вие не носите отговорностите и разходите, които идват от обработката на поверителна информация на клиентите ви, като номера на кредитни карти.

Открийте нови хоризонти в бизнеса ви

фиф медали е разрастващ се пазар от нови потребители, които търсят начини да употребят монетите си. Приемането им е много добър начин да намерите нови клиенти и да откриете нови хоризонти пред вашия бизнес. Приемането на нов разплащателен метод се е доказало като доста разумна практика при развитието на онлайн бизнеса.

Множествен подпис

фиф медали включва и функция за множествен подпис, която позволява биткойните да бъдат изразходвани само ако дадена подгрупа на група от хора разреши транзакцията. Това може да се използва от съвета на директорите, за да попречи на всеки член да направи разходи, без достатъчно съгласие от останалите членове, както и да се проследи кои членове са разрешили всяко плащане.

Счетоводна прозрачност

Много организации са задължени да представят счетоводни документи за дейността си. Използване на фиф медали ви позволява да предложите най-високо ниво на прозрачност, тъй като имате възможност да предоставите информация на членовете си, която да покаже и потвърди вашите транзакции и финансов баланс. Организациите с нестопанска цел могат също да позволят на обществеността да види колко дарения получават.

2018-03-20T08:54:44+00:00

Leave A Comment